lördag, oktober 08, 2005

Silver lining

Allt är förresten inte hemskt. Det doftar av lamm och timjan och vitlök från ugnen och Mellberg kan spela och i går kväll var jag ute och träffade horder av snygga och snälla och roliga människor. Ibland får jag för mig att den här bloggen också ska bli en mingelblogg med namn på alla halvkändisar jag träffar, men nån måtta får det ändå vara på viggofieringen.

Kanske får ni receptet sen om vi vinner.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vi behöver lamm, timjan och vitlök att trösta oss med efter den här förlusten, so spill it, Isobel. (Receptet, alltså...)

Anonym sa...

Jodå, Mellberg kan spela han.

En gång AIK:are, alltid AIK:are.

Anonym sa...

Vi kanske kan få receptet på onsdag? Fast helst nu genast!

/Gunilla

Herr R sa...

>Jodå, Mellberg kan spela han.
>En gång AIK:are, alltid AIK:are.

Det var inte jag som sa det. Handboll var det va?

Kan inte låta bli att le i mjugg en smula, elädet till trots.

/Herr R

Anonym sa...

"Viggofiering" var ett härligt ord. Ska memoreras och användas.

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Recept kommer en annan dag.

Mellberg skriver Goesta bra om på detljuvalivet.blogspot.com (jag vet inte hur man gör länkar här i kommentarsfälten) Det är tur att det är som Expressen skriver i dag, att vi nästan helt säkert är klara för VM ändå. Annars hade det varit läge för Costa Rica all over again.

Men det riktigt tragiska är faktiskt att vi under hela matchen knappt hade något anfall. Allt kan inte bygga på Zlatan. Man kan tycka att de i 85:e minuten, när 99 % av alla långbollar tagits omhand av kroaterna, skulle ha insett att de nog borde testa något annat. Eller att det i 87:e minuten när ett mål betyder allt inte är exakt rätt läge för stå-blickstilla-och-passa-i-backlinjen-fotboll.