tisdag, april 28, 2009

Hjälp Christofer Fjellner hjälpa oss!

Det är alltså, apropå förra bloggposten, otroligt bråttom nu. Christofer Fjellner har skrivit under tillägg 166 och behöver fram till imorgon kl 12 (Brysseltid) samla 39 underskrifter till från andra parlamentariker för att kunna lägga fram 166 som förslag. Vi måste hjälpa honom. Om han lyckas få ihop 40 underskrifter blir det tydligt att det finns ett brett stöd för 166 och EPP-ledamöter kommer våga följa sina egna uppfattningar och rösta för den. Om han misslyckas är risken stor att 166:an är död.

Hos Hax finns listor på alla EU-parlamentariker men smartast är att rikta in sig på dem som faktiskt röstade för 166 förra gången, eftersom de förhoppningsvis inte ändrat sig. Vi jobbar för att få fram sådana listor, men maila och ring ändå i väntan på dem. Fjellner jobbar mot klockan. Vi måste göra vad vi kan.

Uppdatering: Här finns en lista med mailadresser till alla EU-parlamentariker som röstade för tillägg 166 förra gången (uppgiften "alla" ska tas med viss försiktighet, det finns MEPar som jag vet röstade för som inte är med, men i huvudsak). Maila dem och påminn dem om deras tidigare ställningstagande och uppmana dem att ta sig till Fjellners kontor för att skriva under.

5 kommentarer:

Henrik Alexandersson sa...

Listan från förra omröstningen i råform. Det är YES på 166 som är intressant.

http://www.laquadrature.net/wiki/Telecoms_package_directives_1st_reading_details_by_name

Henrik Alexandersson sa...

Nu är det rörigt. En uppdatering:

http://henrikalexandersson.blogspot.com/2009/04/telekompaketet-uppdatering-tisdag-kvall.html

Unknown sa...

nån som har koll på någon bra engelsk text man kan utgå irfrån angåenden fjellners lista? jag hinner inte författa/översätta

Billy G sa...

Gah, över 200 mail.. blir 3-4 massmail =)

Btw, det är bättre för författa ett kort mail med egen text än att saxa någons annans.. =)

typ "tja, du röstade för 166 förra gången, dags o göra det igen så den verkligen kommer med i röstningen den 5 maj" eller nått. .:P

Anonym sa...

Tycker det är dags att någon journalist granskar medievärlden. Det är otroligt mycket inavel. Det verkar räcka med ett namn för att man ska få anställning till beskostnad av andra begåvade skribenter utan kontakter. Ebba von Sydow, Annika Marklund... vem vill fortsätta?