fredag, januari 09, 2009

Jag älskar Quetzala

"Snart ska jag börja med en skönhetsspalt här i bloggen där jag tänke tipsa om hur man oavsätt ålder och längt och vikt snabbast går ner i vikt, hur man detoxar bäst, fixar fina fötter i ett kick, vilken läppskrubb som verkligen är värd pengarna, var man ska utföra brasiliansk vaxning, varför Philip B's hårolja är underbar, hur man undviker fultjack, hur man inte blir för full på krogen och så vidare. Tycker att det känns särskilt viktigt då jag ser mig själv som en otroligt stark förebild för unga tjejer där ute."

11 kommentarer:

Malinka sa...

Jag klickade mig dit, i full övertygelse om att det var något slags ironi.

Nu när jag har läst resten av blogginlägget vet jag varken ut eller in.

Please, visst är det ironi?

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Meningen "hur man undviker fultjack" är väl något av en antydan.

Anonym sa...

Kul att hon har svårt att stava till "oavsett".

Anonym sa...

det vore fantastiskt kul att se om du älskar och ställer dig bakom alla andra inlägg som quetzala skriver där hon inte fullt så ironiskt (om det nu inte handlar om någon konstig form av implicit ironi) och slagkraftigt skriver om sin skeva kroppsbild och ingående berättar om hur lite hon äter.

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Jag varken älskar eller ställer mig bakom alla inlägg jag själv har skrivit så varför skulle jag göra det med någon annan? Men visst, spontant tycker jag att Quetzala Blanco verkar ha ett problematiskt förhållande till sin kropp och sitt ätande.

Anonym sa...

Det är intressant att vi har hamnat i en tid där man får skämta om precis allt, utom vikt och kroppsideal. Och man får tydligen absolut inte göra det man är en ung kvinna.

Anonym sa...

Det är intressant att vi har hamnat i en tid där man får skämta om precis allt, utom vikt och kroppsideal. Och man får tydligen absolut inte göra det om man är en ung kvinna.

Anonym sa...

Hrm, jag har funderat över din länkning till Qetzalaa Blanco. För mig som bloggläsare verkar hon mest osympatisk, ickeanalytisk och rätt elak, men det kanske är något jag har missat med henne - vad?

Anonym sa...

Ursäkta stavningen, Quetzala ska det stå - får skylla på klättrig 1-åring...

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Jag tycker att hon är jätterolig.

. sa...

haha det var precis samma utdrag som jag reagerade på och la upp i min blogg också. Hon är verkligen i en klass för sig.