fredag, augusti 10, 2007

Kommunikation

Sedan ett par veckor kommunicerar vi. Han säger saker som betyder något särskilt och tittar uppfordrande på en. Eller glatt. Eller nyfiket. Att jag inte helt och hållet begriper spelar mindre roll, han förstår ju förmodligen inte vad jag säger till honom heller när jag mal på om att han har de sötaste fötter världen skådat.

I morse när han hade ätit ett av morgonens hittills fyra måltider tittade han stint på mig och sa "gggllii". Jag tittade tillbaka och svarade "gggllii". Då kastade han sitt lilla huvud bakåt och log sitt allra största soligaste leende och sade igen, med kroppen guppande av förtjusning: "gggggllllli". Sen skrattade han. Jag tror att jag dör av kärlek.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till din baby. Fint skrivet! Jag identifierar mig totalt. Kärleken man känner till sin nyfödda är rena rama drogen.

Anonym sa...

Åh, du och din bebi bara sabbar mina planer totalt. Jag ska inte skaffa barn än på ett tag för jag gör min viktiga utlandskarriär bla bla, men jag vill bara skita i det och få tio ungar när jag läser det du skriver. Den där jävla klockan tickar så jag inte hör nåt annat.

Ja. Men grattis, alltså, han verkar helt underbar.

kazarnowicz sa...

Mäh. Jag blev lite tårögd av det här, och jag vill inte ens ha barn.

Anonym sa...

Åh, de första leendena och jollren som man får från barnen...det hör till de riktigt stora kickarna i livet. Berusning. Fascination.
Och han kommer att bjuda dig på så många andra kickar under åren framöver...

Anonym sa...

Hej,
jag fick igår din bok i min hand. Har inte hört talas om den eller blivit rekommenderad den. Den fanns bara där. Slukade den med hull och hår. Korta små avbrott för att titta till min bebis och tacka min lyckliga stjärna för att allt gått bra.

Jag visste inte om den var ren fiktion eller självupplevd. Vet inte hur många gånger jag tänkt; vad nära det är - så här kan man väl ändå inte hitta på om man inte varit där?

Tusen tack för en bok som berör och lämnar kvar. Att det är okej att vara människa med allt vad det innebär. Och döm om min lycka när jag nu läser att du har en liten bebis att snusa på. Sug in varenda liten doftdroppe i minnet och njut!

tack och allt väl till dig och din familj
sara

Anonym sa...

Nämner Annina ens Natalia i sin blogg? Inte vad jag kan se - eller är Kumlas svar på Kelis en så självklar referens i diskussioner om äldre etablerade män vs stiliga unga kultursidestjejer att man inte nes behöver nämna henne vid namn för att hon ska anses ingå i analysen?

Anonym sa...

Gud, vad härligt!!
Bara njut av alla era dagar....

Kram Gunilla