onsdag, augusti 22, 2007

Dagens ord:

Porrfälla

8 kommentarer:

Mårthen sa...

Man kan lätt tänka sig hur en sådan ser ut. Ett spår av porr som leder fram till en stor porrhög. Och så "BAM" så slår käftarna igen kring den äckliga gubben, som snopet får finna sig i att bli bespottad av allmänheten. Jag gillar porrfällor. Jag ska bygga en!

Anonym sa...

Fast borde inte porrfällan fånga porr? Som i råttfälla? Vet inte vad man skulle ha som bete dock. Fast nu var det väl mer som i 'skuldfälla' antar jag. Sen vet ju alla att efter Fällan kommer Träsket. I fällan fångas man, i träsket fastnar man och blir kvar. Tills man kommer loss och kan skriva om Vägen Ut.

Anonym sa...

...och vad sysslar månne en musjägare med?

Anonym sa...

Jadu Rocky, jag känner en musjägare och hon går i alla fall omkring med bjällra om halsen och knaprar på kruväxterna eller trampar runt på tangentbordet så att datorn kraschar. Fast det säger mer om det förbannade Vista än om katten.

Men för att återgå till huvudämnet fattar jag inte alls vad det handlar om. Jag drog iväg en webbsökning för att ta reda på det men Google undrade om jag menade "torrfälla". Det är kanske det som Sloggis nya trosor gör? Allmänheten varnas!

eff sa...

Häromdagen var det hemma hos mig "chocktromb" som jag tycker är mångfacetterat och fint.

Anonym sa...

Rubrik i Aftonbladet häromdan:

Heidi Klum: Seal är min rumpinspektör!

också en äkta-makeplikt...

Anonym sa...

... kanske en porrfälla är när man som stort underklädsföretag lockar unga tjejer att visa sig lättklädda på deras hemsida, läcker storyn till en stor kvällstidning som i sin tur upprörs (men visar såklart bilder) och tipsar om hemsidan, som i sin tur får massor av besökare. Alla således nöjda och den som i slutändan (!) drabbas är den unga tjejen som står där med..ja...rumpan bar.

eller jag vet inte.

Anonym sa...

Mycket intressant ord. Än mer intressant att jag självklart ville se vad som försigick på Sloggis hemsida & fann att dom flesta inte ens visar arslet utan snarare passat på att vika ut sig på en troshemsida - en del SITTER ner vilket döljer röven men dom ligger i topp ändå, mycket spännande!