tisdag, december 13, 2005

Nu är jag sådär äppelkäck igen

Men varför tog du bort det smarta lilla angreppet på mig Caroline? Det var ju ett intressant resonemang om självupptagenhet och ytlig självanalys, helt bortsett från att det riktades hitåt.

Jag trivs dessutom bra med vår relation som den är, att jag gillar dig och du ogillar mig tillbaka. Vi behöver inte ändra något.

PS. Å, jag upptäckte att du bara bytt plats på texterna. Skönt!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hold it, hold it, hould it! Isobel, dear, det var ej dig jag syfta på. Herregud, du är ju så bra, jag tycker det finns en emotionell, intiutiv dimension i dina texter. Jag menade typ främst, vet inte, kanske Andres Lokko, kanske Theres/Salome, eller mer alla som skriver liksom intresserat om sig själv. Men hey. Jag älskar båda de ovanämnda gränslöst, särskilt Theres. Du vet man skriver nåt skit i sin jävla skunkdagbok och menar inte ett skit med det. Helt nihilistisk i sinnet. love /C

Anonym sa...

Oj, hell. Asså. Nu ser det ut som jag menade att inlägget handlade just om Andres och Theres. Det gör det inte. Herregud. handlade om lite journalistik....Bara tog två välkända namn som exmepel som skriver så mer än du, så du fattar att det inte var dig, eller ngn viss person det handlade om. hell. ah, du fattar. hoppas all andra gör det också. älskar alla. 4-real/ C

Anonym sa...

På vilket sätt framgick att den riktades mot dig? Såg inte att ditt namn nämndes. Har jag missat något? Självupptagenhet? Eller: självförakt, månne? Kombinationen: inverterad narcissism? Allt kretsar inte kring dig, och du är inte så hemsk... Förresten borde du bitchslappa upp den däringa lilla stumpan CFRN, eller vad hon kallar sig. Aggressivitet vänd till snällhet är DEFINITIVT inte bra för magsmältningen.

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Nä, alltså, jag fattade ju att det inte bara var jag. Jag är ju bevars inte socialist. Men allt annat stämmer. Och jag kände mig lite träffad. Men jag gillar ju välformulerad kritik som träffar på riktigt!

Så du behöver verkligen inte be om ursäkt. Du ber om ursäkt för mycket Caroline! Först skriver du knivskarpa små saker, men sen vill du vifta bort det som att det bara var nån liten grej du skrev i typ sömnen och du menade inget med det. Jag tror inte på det.

Klart att vi alla ibland slänger iväg nåt vi egentligen inte menar, men, och förlåt om jag låter som en storasyster nu, du måste börja ta din talang på större allvar. Man får kritisera dem man i vanliga fall gillar, särskilt när man träffar så precist. Göm dig inte bakom "det här är bara en skunkdagbok"-grejen. Din dagbok är bättre skriven än mycket man läser tryckt på papper som nån har fått betalt för.

Anonym sa...

åh isobel, jag är så paj och konflikträdd och du är så snäll. Men var är pengarna? och sexet???

Jag vet att jag är bättre än till exempel Björn af kleen, men jag tror jag inte får lika stort utrymme i pappersmedia för jag är tjej. Tänk om han hade kunnat förklä sina ord i det guld jag gör, då skulle han fan få nobelpriset istället för den där jävla harry potter. ja ja. det är en könsfråga.

och anonymous: din fega jävel, kom hit ska jag döda dig


ps jag bad om ursäkt mest för helt plötsligt såg det ut som min text handlade om Theres, vilket den absolut inte gjorde.

Lisa sa...

Snyggt Isobel. Dy tycks leva efter mitt familjemotto: "Love your enemies. It will drive them crazy."
Det funkar utmärkt!

Anonym sa...

Oj oj : ) jag erkänner C, jag ville bara reta upp dig, för att det är så fasligt kul. Jävlar, jag kan nästan se hur du kokade. Du har i vart fall tillgång till din ilska, det är inte illa. Konflikträdd, pyttsan! Inte bara fegt, utan elakt av mig. Är det någon som behöver lite bitchslapping är det väl jag, men det är ingen nyhet. Vart exakt ska jag komma för att möta min skapare? Hit? Eller dit?

Anonym sa...

Anonymous: jag tycker inte om ditt språk. Du skriver fult och använder smileys.
Din opsykologiska, oskarpa jävel,spara dina diagnoser till ett kefft "blogginlägg" istället om huruvida "jag är kontakt med min ilska" eller inte. Jag blev såklart inte arg, jag är helt slapp, helt jävla lam i huvet, som alltid.
Och aldrig nånsin att jag skulle bjussa på ett möte med en finning internetnörd.
Måste sluta nu innan det här tolkas som defensivt när det själva verket bara är uttryck för extrem tristess.

Anonym sa...

Nu blir jag besviken. Synd att säga, men du. är. tom. Trodde att du bjöd på en känsla, svart liv, liv! Men du gav mig luft. Och det är det enda jag har i överflöd. Såg du punkterna? Nej, de fli.mrar. utanför ditt synfält – säger du: de är de fula, som svarta spyflugor? Din subjektiva smak berör mig inte. Och jag vill inte träffa dig. Och jag känner det jag skriver. Och varje ord är mitt kött. Och nu är det mörkt. Och. Men. Kanske? Inte. Eller? Jo. Fult? Tack! (nu ska jag sluta leka...)

Anonym sa...

Åh förlåt mena ej att såra någon.