onsdag, juli 20, 2005

Vad är de så rädda för?

Skulle ha suttit i tevesoffan imorgon också och diskuterat Orbacks försvar för Centrum mot rasism. Men han ville inte debattera med någon. Så då tog SVT bort mig.

Att ministrarna kommer undan med det där hela tiden! De tar inte en debatt om de inte absolut måste. Och medierna kryper med. Stig Wallin, CMR:s ordförande vägrade ju också debattera häromdagen. SvD-murvlarna är nåt ordentligt på spåren här.

Åt lunch med en annan sommarvikarie, Mattias Svensson, som är på just svenskan. Han menade att de där dyra vinerna CMR druckit på konferenserna förmodligen var en bättre användning av pengarna än den eventuelle reguliära verksamhet de kunde använts till. För priset av ett par lådor Chablis har vi sluppit kampanjen mot GB Sandwich. Han har en poäng.

I morgon fyller jag år. Min man har köpt rökt lax som jag ska få med äggröra till frukost. Det är kärlek.

3 kommentarer:

deep|ed sa...

GB Sandwich?! Nogger Black var det ju...

Goesta sa...

Det hade faktiskt varit helt strålande om pengarna gått till vanlig dekadens snarare än påhopp mot GB glass som underminerar allt tänkandes trovärdighet.

Isobel sa...

Jo, men kampanjen mot Nogger hade de ju råd med trots alla spakonferenser. Tänk då vad de hade riskerat att göra om de kört på husets vita snarare än Chateu Grillet?