tisdag, juli 26, 2005

Jag vill veta allt om Eriks nattliga äventyr!

Shit vilka renhetsivrare det finns. Först var det alla griniga utfall mot medieeliten för att de alls bloggade. Nu skulle de som redan hade en plats få än mer utrymme för att kräkas ur sig sina åsikter. Bloggosfären var till för alla vi som fanns där från början (alternativt, Croneman-linjen, för de där andra som fanns där från början). Vi skulle kort sagt dränkas i sopor.

Numera är vi som läser förstås ändå mest lystna efter mer interiörer från det Ekbergska hushållet.

Det ansluter till nästa linje i grinträsket. Att mediesnubbarna och -brudarna bara skriver trist privatmaterial som värsta skunktjejer utan vare sig syntax eller sammanhang. Om vi lämnar språkfrågan därhän, är den åsikten förstås än mer debil. För det är ju exakt vad vi vill ha.

Fast Mr bigshot blogger Stattin himself är ändå roligast. Nu bittrar han sig för att pophögermediebloggarna (alltså moi!) inte bara skriver om medier utan också om vilka som hånglat upp vem på firmafesterna. Han tror att vi gör det för att verka tuffa och låter antyda att han minsann varit med om långt värre kalas utan att lockas att kiss'n'tell.

Men Erik, varför skriver du inte om dina nakenfester? Jag skulle älska att läsa om dem. För du tror väl ändå inte att vi högerbrudar framförallt dricker oss snyggare och badar nakna för att höja vår bloggkredd? Om du inte verkade så purken skulle jag bjuda med dig nästa gång. Du skulle självfallet få skriva vad du ville efteråt.

PS. Om du verkligen har flirtat upp Pagrotsky mot en vägg och INTE skrivit om det betraktar jag det som tjänstefel.

Inga kommentarer: