måndag, juli 18, 2005

Rädda Zack

Jag hittade en blogger, Zack, som har problem med sina föräldrar. På en nivå som får de flestas tonårstid att framstå som ett enda långt cocktail-party.

När han berättade att han var bög skickade de honom till ett fundamentalistiskt omskolningsläger som kräver att han ska berätta om sina sexuella fantasier och förbjuder polisonger som går längre än till där örat börjar ("the top of the ear is defined as where the ear meets the face below the temple"). Reglerna för kvinnor kräver bl a att de rakar ben och armhålor minst två gånger i veckan.

Då huvusyftet med lägret är att "förstärka genderidentiteten" får män inte bära smycken och kvinnor inte bära pojkaktiga kläder. Inte heller får man ägna sig åt "campy" or gay/lesbian talk".

Zack ska få komma därifrån den 20 juli och bloggar alltså därifrån (efter förmåga, även datorer och mobiltelefoner är förbjudna). Låt oss hoppas att han klarar sig därifrån utan alltför stora men.

Tyvärr skriver han redan om sina självmordsidéer, så om den kristna extremhögern får som de vill kan alltihop resultera i ännu en död bög. Är det nån som vill skramla så att Zack kan rymma hemifrån?

Inga kommentarer: