lördag, oktober 27, 2007

Det händer grejer

En av anledningarna till att jag bloggat lite sporadiskt på sistone, bortom att jag också blott sover sporadiskt och ägnar dagarna åt att bära runt på en liten tjock ängel/gaphals, är att jag är med och drar igång något som kommer bli alldeles fantastiskt roligt och bra!
Hur skulle det kunna bli annat med världens bästa Lisa, underbare Jens Linder, söt-Gitto och flera andra otroligt trevliga och intressanta matnördar? Och så jag då, förstås. Som alldeles för ofta känner mig som Ernst när de är Rem Koolhas. Ni vet, jag känner på köttet och suktar över fettet och nyser när kryddorna hamnar i pannan. Och är lite för lite insatt i det som faktiskt händer på tungan när man tuggar i sig sechuanpeppar. Vilken tur då att vi gör det här ihop. Anmäl er till veckobrevet så får ni följa utvecklingen framåt.

7 kommentarer:

Johan sa...

När bryts taffeln då?

Lisa sa...

Iso: Ernst och Rem skulle vara ett strålande team. Dina texter är sagolikt bra.

Johan: Vi kommer att smyga igång om några veckor. Till skillnad från t ex utvecklarna på SvD tycker vi att det är viktigt med ett stort antal genrep innan man slår på stora trumman.

Därmed inte sagt att det kommer att vara perfekt från första början.

Studiomannen sa...

Änglar är vi allihopa! :-)

P&K!

Jessica sa...

Jag instämmer med Lisa. Texten om matkyrkor var ju strålande. Liksom den i Gourmet och den om bröd. Det är b ara att ta plats i de högre skikten av matnörderier :).

Anonym sa...

Aproppå bloggande så har Elin Alvemark (som finns med i din bloggroll till höger) ju slutat och dessutom stängt butiken - numera kan man inte ens läsa hennes tidiagare rätt livliga blogg. Däremot har ju Könskrig-gänget en gruppblogg. Dags att byta in dem i högersplaten kanske?

Tycker f ö att Elin A borde ge ut ett urval av sina bloggtexter från hellyeah som bok, givetvis med ogallrade kommentarer och bilder. Det vore faktiskt ett tidsdokument värt namnet, dessutom läsvärt genom den ohejdade hän- och ingivelsen hos Elin och flera av kommentarknackarna.

Jessica sa...

Du Isobel, hur smakar en Craquelin? Du skriver i artikeln att den var himmelskt god med sockerbitar i degen. Hur stora vad de sockerbitarna?

Anonym sa...

Kom förbi vettja!
http://cox.webblogg.se/
/Cox