lördag, november 03, 2007

Ain't life (and the bloggosphere) grand?

Dem av er som är intresserade av medier med en kombination av ljud och rörliga bilder och inte redan läser Weird Science måste omedelbart lova bot och bättring! Efter den senaste utvidgningen kan en förnämligare skribentskara nämligen över huvud taget inte uppbådas.

Eller vad sägs om, utöver the original Häglunds, Johanna Koljonen, Emma Gray Munthe, Martin Degrell, Kristian Ekenberg, Konrad Olsson, Philip Teir, Per Perstrand (i bloggosfären mer känd som Conan the Librarian) och Teresa Axner (som jag inte tidigare kände till, men som jag nu läst tillbaka på och som definitivt platsar i det här all star-teamet)?

Jag ryser av välbehag. Jämför nu texterna med den film- och tevebevakning som återfinns i traditionella medier. Mediecheferna borde ha frossbrytningar av långt mindre behagliga anledningar.

5 kommentarer:

Patrik sa...

Fast jag tycker det är lite synd. Förut var det bara Kjell (och ibland hans bror eller nån med samma efternamn då). Nu är det en helt bunt iofs bra skribenter, men jag saknar det personliga. Länkar dem emellan hade varit mer i min smak. En ny postning är inte obligatorisk läsning längre. Synd, som sagt.

Alex sa...

Men Patrik, är inte det lite av tjusningen med "nysatsningen"? Själv läser jag helst Emma Gray Munthe, Konrad Olsson och Philip Teir. De andra ser jag mer som en bonus!

Patrik sa...

Alexandra, jo det är säkert poängen, men det är inte en poäng som faller mej i smaken. Gray Munthe kunde jag läsa på annan plats redan tidigare, samma med Degrell. För mej kan det dock vara en poäng att få reda på nya vettiga skribenter.

Dagens trend, personliga bloggar blir gemensamma sajter. Back to basics?

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Isobel Hadley-Kamptz sa...

Hur svårt kan det vara att hitta på ett alias? Alla anonyma kommentarer tas bort.