torsdag, juni 14, 2007

Ryktet om hennes död var betydligt överdrivet

Kanske har ni också läst notiserna om att Leila K skulle vara död. För dem som trodde på det och fällde en tår över en av de största svenska 90-talsikonerna måste releasekalaset för Bögjävlar i går kväll ha fått en messiansk underton. För första gången på 6 år uppträdde, just det, Leila K, i egen hög person. Jag var ju på debutbar och missade det hela. För att uppväga det har jag nu haft Got to get och Electric på repeat i en timme.

6 kommentarer:

Anonym sa...

När jag gick i åttan praodade jag hos en advokat i gbg. Han hade varit Leila K:s försvarsadvokat. En bestämd, livfull kvinna som han uttryckte det.

Alex sa...

Åh Leila K! Jag funderade på vad som hänt henne, man hör ju så mycket osanningar nuförtin. I alla fall såg jag henne på T-centralen, hon såg ut att må sisådär men det är ju min egen tolkning. Det här var för typ ett halvår sedan. Så skönt att höra att hon uppträdde synd bara att jag missade det. Jag måste också lyssna på Electric! YES!

Jessica sa...

Leila K! Kanske världens bästa musik att lyssna till när man städar. Glatt aggressiv. Doris (med Janne "Loffe" Carlsson på trummor) är för övrigt perfekt musik att diska till. Borde förvara båda i städskåpet!

. . . sa...

Jag var inte särskilt gammal alls när Leila K's "Electric" var som hetast. Men jag minns att jag och mina vänner diggade den litet smått, litet stort.

Alex sa...

http://www.youtube.com/watch?v=ibjZ3b7pkGg

Anonym sa...

Det hela var grymt! Men visst fanns det ett inslag av freakshow kring det hela. Men en bättra klubbupplevelse har jag nog aldrig varit med om. Folk var galna. Finns det inga filmer från Marie Lavaeu på Youtube? Alla filmade ju! Jag kommer snart att lägga upp mina egna på strumbeck.blog.com