fredag, juni 08, 2007

En annan litteraturdebatt

Jag har tänkt att skriva något om litteraturen, bloggen, självbiografin och fiktionen, men inte tagit mig tid. Läs Sabina så länge, som skriver bra om bloggen som publiceringsform.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag bläddrade igenom din bok snabbt och har säkert missat om ni pratat om detta innan här på bloggen. Men jag måste fråga:
Är du tillsammans med han Erik fortfarande?

Jag har så himla svårt att förstå hur man kan vilja vara ihop med ngn som varit otrogen och dessutom publicerat smaskiga detaljer kring den andres kön i fråga.

Eller den smaskiga delen kanske inte var självupplevd?

Förklara gärna för mig.

Ha en bra dag

Anonym sa...

Hepp, får man inga svar här?

Skulle vara spännande att få reda på vad syftet är med det detaljrika porrkapitlet i boken där Erik totalt stampas på hänsynslöst.

tjao

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Förlåt, jag uppfattade det inte som en allvarligt menad fråga. Med tanke på tonen i din kommentar verkade det mer vara ett allmänt uttryck för missnöje. Tyvärr har jag heller inga direkta svar att ge. Jag diskuterar inte mitt privatliv med okända anonyma bloggkommenterare och jag vet inte riktigt vad det skulle vara för värde i att diskutera min roman med någon som bara "snabbt bläddrat" i den.

Wolf Clint sa...

Oj nej jag behöver inte vara anonym. Skrev bara ngt nick där vet inte varför det blev det.

Nej det är inget missnöje. Jag är inte missnöjd på ngt sätt. Jag skulle bara jättegärna vilja förstå hur man kan publicera detaljer om någon annan persons kön, om man varit otrogen med personen i fråga. Jag kan inte, hur jag än tänker, förstå hur man kan göra något så respektlöst mot sin partner.

Det är väl inget privat? Det står ju i din offentliga bok.

Värdet? Du får mig mer upplyst. Seriöst vill jag jättegärna veta och ännu hellre förstå oxå.

Förstår inte vad att jag inte lusläst boken har med något att göra. Jag vänder mig inte emot boken, utan endast mot kapitlet.

mvh,
Mikael

Anonym sa...

Nähä det blev ingen respons. Jag får fortsätta utgå från mina egna slutsatser då.

Ha det!