onsdag, januari 17, 2007

Jämförelse

Det är intressant att jämföra den här texten med den här och sedan med verkligheten. Sanningsenligheten har rätt lite att göra med respektive skribents rykte.

(OBS! Jag tycker inte att Mona Sahlins försyndelser på 90-talet bör vara tillräckliga för att förhindra att hon når partiledarposten nu. I den mån mina uppfattningar alls bör spela någon roll för ett parti jag aldrig röstat på. Men det är ändå intressant att Anders Ehnmark väljer att förvanska historien så. Eller också minns han inte bättre. Det lär vara vanligt när man blir äldre.)

4 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Isobel Hadley-Kamptz sa...

Hur länge till ska jag behöva ta bort anonyma kommentarer, som i det här fallet med en intressant invändning? Snälla, ta er åtminstone tiden att välja ett alias.

The Loser sa...

Snyggt! Folk som minns, eller som går tillbaka och kollar hur det egentligen var, väger tyngst.

Anonym sa...

Partiet som till varje pris vill ha en kvinna fick nej från de tre som alla ville ha.Och några nya namn dök inte upp under processen.

Nu står de där med Svarte Petter som få vill ha. Svarte Petter själv åtrår märkligt nog makten trots att hon tillfrågas som sista reserv.

Har inte detta mäktiga parti förmågan till ett bättre handlande än att måla in sig i ett hörn? Och skall vi, om oturen är framme, behöva styras av en regering signerad Kalle Bakom efter september 2010?
Kvalle i Mossatresk.