måndag, juni 04, 2007

Inget harhjärta

Aah, via Lisa hittade jag Patrik, som lagar grishjärtan och halvglass! En man precis i min smak.

7 kommentarer:

Patrik sa...

Tack, och så älskar jag ett fotbollslag med ICA på magen som spelar på Stadion nästa tosdag.

Patrik sa...

Tisdag, alltså!

. . . sa...

...halvglass?

Anonym sa...

"Den hårda kockens tid är här och det gäller att inte gå miste om något. Han måste ut nu, upp ur det svettiga köket där han som Bill Buford skriver stått och slitit livet ur sig för att laga rätter som han själv aldrig skulle ha råd att äta. Rock är för fjantar, kocken är den nya rocken. Självdestruktiv och stenhård. Det gäller att passa på medan någon fortfarande bryr sig."

-Karolina Ramqvist går igång på Bill Bufords nya bok i DN.

Patrik sa...

Jag vet inte vem van Thomas riktar sig till, men mig känner han inte.

Jessica sa...

halvglass - demi glace.
Används i såser och sånt i klassisk fransk matlagning.

. . . sa...

Tack Jessica. Så var då mina bristfälliga kunskaper inom matlagningskonst avslöjade...