onsdag, december 23, 2009

Bli en Egalia-ängel

Nu kan du själv bidra till Egalia så att hbt-ungdomsgården kan hålla öppet tills dess att politikerna fattar sitt beslut.

Gör det. Bli en ängel du också!

3 kommentarer:

Björn Felten sa...

Tack för tipset Isobel.

I likhet med bland annat Emma på opassande, så slösar vi inte ut ett öre på julklappar i vår familj (barnen slutade tro på tomten för ungefär 25 år sedan), men är hela tiden öppna för vällovliga initiativ, som vi känner för att lägga en julgåva på.

Lite förvånande tycker jag bara att det är, att inte Pride-gänget kan avstå denna ynka lilla skärv för att stödja ett så fantastiskt projekt. Det är ju ändå inte någon större förmögenhet det rör sig om...

God jul och gott nytt år på dig, förresten. Må din stämma aldrig förstummas!

Isobel Hadley-Kamptz sa...

Jag vet inte riktigt vilka du menar med "pride-gänget", men utan att ha järnoll tror jag att de företag som sponsrar Pride gör det specifikt och att RFSL inte bara kan ta deras pengar och lägga på något annat. Sedan är ju Pride också viktigt förstås, som samlingspunkt för hbt-människor ute i landet som åker till Stockholm för den veckan inte minst, men nog tycker jag att företag som vill ligga väl till i den delvis köpstarka vuxna hbt-gruppen skulle kunna sponsra Egalia också.

Elin sa...

Tack för en viktig text om HBT-ungdomen. Nu har du värvat ytterligare en Egalia-ängel.