tisdag, september 02, 2008

Folk som får ligga (och inte)

Det här är en smart och rolig vändning på gyllenhammar/zandén-grejen, men framförallt en helt jävla fantastisk rubrik. "Svenska män är jävligt bra i sängen".

I samma genre, folk som fått ligga mycket, vill jag passa på att tipsa om Göran Skyttes förhållandevis obegripliga text i Svenskan i helgen, som avslutades med lite information om Skyttes eget sexliv:

"Du som nu vill angripa mig för att vara bigott och hysa sexualskräck, du ska veta att jag person- ligen har varit med om allt som du önskar att du hade varit med om." Skytte har alltså inte bara legat mycket, han har legat konstigt.

Förresten får präster visst inte ha gruppsex. Jag kan inte låta bli att koppla det till Heberleins text om den mesiga kyrkan. Att det är viktigare för präster att leva ett sexuellt korrekt liv än att, tja, tro på Jesus.

Uppdatering!
Lisa skriver i kommentarsfältet att Lisa Magnusson, hon med den goda erfarenheten av svenska män, fått sparken från Aftonbladet. Så otroligt bisarrt. Jag hoppas att någon annan omedelbart erbjuder henne plats i spalterna.

8 kommentarer:

Anonym sa...

nej, svenska män är inte buskablyga. Två notiser om den socialistiska Göteborgsgruppen Röda Bögar (startad 1976): de satte upp affischer riktade till KPML(r):s ordförande Frank Baude md texten ”Vi älskar dig, Frank!" - men de lyckades inte fullfölja sitt första försök till stiftandemöte, eftersom sammankomsten övergick till spontant gruppsex. En recensent för några år sedan påpekade att man gärna skulle vilja veta mer om hur det sistnämnda gick till. :D

Anonym sa...

Magnusson har rätt.

Skytte – det är tredje gången jag ser en text eller inslag med honom där han osökt kommer in på sin virilitet – kanske en karl för Zandén eller Gyllenhammar?

eff sa...

Skyttes slag av överkompensation är ju den roligaste. The new face of erectile dysfunction?

Maia O'Reilly sa...

Hej! Ar inte bra pa det har med datorer so please bear with me och jag vet att jag ar pa "fel" stalle men jag vet inte var jag annars kan skick en liten halsning. Just last fardigt din bok-modigt och starkt gjort-och sen hade jag en liten titt har och jag har nu dragit slutsatsen att du valkomnat en ny baby, grattis! Blev riktigt glad for din/er skull! Maia xxxx

Anonym sa...

"svenska män är jävligt bra i sängen"

När det snackas svenska män och sex brukar väl slutsatsen vara den motsatta..

Men artikeln var faktiskt riktigt läsvärd. Bra tips!

Anonym sa...

Lisas krönika är en klassiker! Och nu har de sparkat henne från Aftonbladet. Smart drag att göra sig av med en av de få krönikörer som förstår sitt uppdrag.

Anonym sa...

Du får uppdatera igen! Lisa M. berättar på sin blogg att hon inte fått sparken trots allt, bara bytt plats.
http://blogg.aftonbladet.se/19586

Anonym sa...

Jag är helt med. Läste den imorse och skrattade och (förstås) höll med!