tisdag, februari 12, 2008

Apropå DN och replikrätten

Jag upptäckte precis att DN Kultur inte har några blogg-länkar. Har de aldrig haft det eller har de tagit bort dem?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har för mig att jag har läst någonstans att DN ändrat i Twingly-inställningarna, så att det nu är så att bloggläkningsfunktion är avslagen som standard, och att de får slå på den manuellt för varje artikel i efterhand. Förut var det tvärtom.

Men som sagt, det här är bara vad jag har för mig.

Dock verkar det som att de slagit av blogglänkningen för vissa artiklar i dag, åtminstone ser jag att "Rasism och sexism i mobiler"-artikeln som jag hade en fungerande blogglänk till i går nu är helt länklös.

Jessica sa...

man måste twingla aktivt. Tror jag.

Anonym sa...

Det var i samband med Isabella Lund diskussionen som dom tog bort det "automatiska" blogglänkandet och numera sållar vad dom länkar....

så nej, sannolikheten att dom skulle länka till Norberg eller dig eller ngn annan med åsikter som inte stämmer överrens med kolumnen är ganska liten. Det finns fler fel än att dom sparkade sin kulturredaktör för 10 år sen (det var imho början till slutet för kulturdebatt på dn).

Oavsett lögn eller inte är ju kolumnen dåligt skriven och kommer inte med så mycket språkligt - jag är petig men man kan väl kräva korrekt svenska av en stor morgontidning?

Anonym sa...

De hade det så sent som till den här lilla intervjun med, ironiskt nog, Stefan Jonsson. Jag skönjer ett mönster...

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1058&a=740692

Johan Hedin sa...

Nu fins det en blogg-rutan uppe till den första artikeln.
Det är tre blogginlägg länkande i rutan: ett till Jinge och två till Esbati (!).

Det blir allt mer komiskt det här.

Anonym sa...

"Jinge, du är förvisso en kryptokommunistisk skitstövel..."

-öppning på kommentar av Blogge Bloggelito på Jinges blogg nån gång förra året. Dessa märkliga hälsningar kan mn ju inte slippa in i finrummet.