fredag, september 15, 2006

SVT är dumma i huvudet

Om en timme, dvs 22.30 börjar SVT sända 7e och sista säsongen av West Wing. Detta helt utan marknadsföring, helt utan ens rimlig information till potentiella tittare. Om jag inte more or less av misstag kollat på partiledardebatten och tvingats zappa över till 2an när de pratade för länge om el hade jag aldrig upptäckt det.

Antingen är jag dum i huvudet som fortfarande är intresserad av serien (och som inte laddad hem den) eller också gäller idiotin public service TV. Jag vet vad jag tror.

9 kommentarer:

nb sa...

omg, du fick mig att slå på tv:n!! (händer annars mest när wolodarski chattar morning news ju.)

saknar blogg men lite bättre än inget.

Ms Johansson sa...

håller med dig fullständigt! dessutom har ju svt sänt gamla säsonger i repris på fredagar och lördagar hela sommaren, vilket först fick mig att tro att det var tal om en repris igår kväll också.

för övrigt blv jag lite tårögd av scenen med josh och donna.

Anonym sa...

Jag tror helt enkelt att tevefolk är dumma i huvudet. Även reklamkanalerna har för vana att behandla sina kvalitetsserier styvmoderligt. TV3:s sätt att i hemlighet smyga in nya Simpsonsavsnitt mitt i reprisfloden kan driva mig till vansinne.

eff sa...

Det är ju själva KUKEN att det är säs. 7. Jag trodde det var säs. 6 och kollade inte. Ursäkta men jag ska självantända lite nu.

SVT har dribblat bort West Wing totalt. Idioti, ren jävla idioti. Flytt till SVT24 och sen sent sent på fredagar. Lite saggigt där ett tag, visst, men säs. 6 var ju svinbra när Smits/Alda kom in i handlingen.

Återigen; kuken. Säsong 7. Jag är en idiot.

Leffe sa...

Fullt medhåll - tänkte kolla reprisen men blev överraskad att det var nya avsnitt.

Svt är verkligen sämst.

Anonym sa...

Vadå är det svårt att läsa tv-tablån eller?

Anonym sa...

jag har minsann sett en trailer. du ser för lite på tv (svt)?

Anonym sa...

Efter ha sänt 6 säsonger på måndagar kl 22 i SVT1 så är det mkt märkligt att flytta serien till fredagar utan "förvarning".
(Ni som sett trailer måste ha drömt)
Jag tror att SVT försöker gömma undan serier med "för hög" kvalitet.

För övrigt blir jag tårögd i vart o vartannat avsnitt av VH.

Anonym sa...

Vad gnäller ni för? Serien har varit värdelös de tre senaste säsongerna.