söndag, oktober 21, 2007

"För eller senare kommer hon hoppa i en vattenpöl och då kommer ni ångra er"

Therese kommenterar min urgamla Twin Peaks-omröstning:

"Alltså, det är något som stör mig djupt med den där omröstningen Isobel hade i sin blogg för ett tag sen, om vem som var hetaste Twin Peaks-tjejen, jag har inte kunnat släppa det. Ja, det som stör mig är alltså att Audrey vann så förkrossande (68%!!!). ÄR det verkligen så? Är hon så självklart hetast?
Är ni inte i själva verket inte ett dugg bättre än Amelie från Montmartre-fetischerande Ronnie Sandahl-killar när ni tror att ni har raffinerad smak för att ni uppskattar angorajumprar och en välskött page mer än mer uppenbart sexuella attribut?
Ni vill ha henne för att hon är fin flicka och samtidigt lite naughty? Jag köper inte det där. Jag tror att hon är tråkig och kan vara irriterande tossig, jag tror att ni är populärkulturellt hjärntvättade i en tradition av asexuell svensk-anglofili som ni förväxlar med självständigt tänkande. Jag tror att Audrey förr eller senare kommer att vilja hoppa i en vattenpöl och då kommer ni att ångra er."

Jag har bara sovit fyra timmar i natt, uppdelat i tre partier, så jag kan inte göra mer än bara vidarebefordra denna intressanta uppfattning. Nu i eftermiddags har jag gråtit tre gånger för att jag är så trött. Jag smetade vid ett av tillfällena mascara på armstödet till en fåtölj.

2 kommentarer:

Pernilla sa...

JAG röstade på Audrey ju! Vem vill inte ha de perfekta ögonbrynen och kunna slå knut på en körsbärsstjälk med tungan?

Martin sa...

Den som snackar om "hatattacker mot bloggare" borde ta en titt på IMDB:s diskussionsfora för populära tv-serier, t ex Entourage eller CSI (finns under serien ifråga). Entourage-forumet fullkomligt kryllar av hat mot dessa fiktiva Hollywoodhipsters och mellan de olika fraktionerna på forumet.

Har inte kollat Twin Peaks-forumet men det ser nog bitvis likadant ut där