lördag, augusti 22, 2009

Ett läsarbrev

"Isobel.En riktig kvinna är respekterad och blir inte våldtagen?En sån utsätter sig inte för risken.Tampongsnattrerskorna däremot uttrycker bara avund.Politiken vimlar av dem?Hej då Isobel/nilstoren"

15 kommentarer:

My sa...

O MY GOD! (sa ateisten) dumheten har inga gränser!

Tampongsnattrerskorna??? jag antar att det är någon typ av förolämpning.

Ska vi hitta något positivt så bevisar detta bara än mer hur viktiga det är att någon protesterar mot Hillegrenar!

Tack Isobel!

Anonym sa...

Det är verkligen helt ofattbart, finns det människor som på allvar tycker sådär...tänker för mig själv att det kanske bara är nån som vill provocera. Men varför skulle man vilja de...inser att det är att famla efter en förklaring på de oförklarliga.

Jessica sa...

Vilken sorts kvinna är "en sån" (förutom att hon inte blir våldtagen förstås...) ?

Anonym sa...

Känner instinktivt att jag INTE vill vara en "sånn" "riktig" kvinna!

/Tampongsnattrerska

Julia sa...

...jag vet inte ens vad en tampongsnattrerska är. Jag brukar ha ganska bra fantasi.

Anonym sa...

Men herregud crazy people finns ju överallt. Är det intressant?

Anonym sa...

Speglar ändå underströmmar och bakvatten som påverkar mainstream.

Karin sa...

Börjar mer och mer tro att jag levt i någon slags skyddad kokong där jag sluppit undan från dessa tokar. Frågan är om det har varit bra eller inte, att få sina idéer och tankar ifrågasatta gör att man finslipar argumenten och kommer fram till vad man står i frågor. Men troll och tokar gör att man bara blir arg och provocerad och befäster sina ståndpunkter, ibland kanske lite väl hårt.
Tack Isobel för att du är en av de människor som man kan ha en nyanserad och intressant diskussion med och sen fortsätta le tillsammans med efteråt.

Anonym sa...

Jag förstår att man kan ta åt sig av elaka mejl, men uppenbart otillräkneliga människors knas är väl bara att igga.

Lisa sa...

Jag läste först "tampongsnatterskor" och fattade ingenting. Sen läste jag om och fattade fortfarande ingenting (men ett roligt ord är det ju, kredd till nils för det). Vilka är det tampongtjejerna är avundsjuka på? De "riktiga" kvinnorna som inte kan bli våldtagna? Som "inte utsätter sig för risken", hur man nu bär sig åt då. Genom att bara umgås med kvinnor, kanske? Fast inte aggressiva lesbiska sådana, förstås. Eller nåt. Asch, nu har jag redan ägnat för mycket uppmärksamhet åt den puckade mejlaren.

gitto sa...

Det där var verkligen totalt obegripligt. Ibland undrar jag om sådana där koko-brevskrivare lever i en parallellvärld där ett sådant mejl faktiskt är begripligt. Jag antar att de måste göra det. Eller finns det någon slags antifeminist-bot som slumpgenererar konstiga kommentarer ute på nätet någonstans?

Ella sa...

Nu ville jag skriva något om bristen på mellanslag efter skiljetecken, men det har ju faktiskt ingenting med saken att göra, så jag låter bli. Lustig kommentar i övrigt.

Studiomannen sa...

Jag har läst flera gånger och förstår inte. Det föreligger såklart viss risk att jag är korkad, men jag tror nog att jag är en aning smartare än nilstoren.

Jösses!

Studiomannen sa...

Att läsa Louise är något jag gör regelbundet. Men i denna post länkas det till en krönikör som faktiskt gjort att jag stundtals förlorat hopp om mänskligheten. Varför skriver jag då det här? För att A.E verkligen tycks ha ett horn i sidan till dig.

Studiomannen sa...

Här t ex. Old news, men jag ögnade igenom flera månaders bloggposter och det var inte alls jag höll med om, nej.

Feel free att radera ifall detta redan avhandlats någon annanstans.