söndag, april 27, 2008

Spridda skitskurar

Det här är onekligen en intressant fundering. Jag måste säga att jag ändå blivit förvånad över den på många ställen förekommande kritiken mot Norén. Han utmålas visserligen inte som sinnessjuk, men att DN:s kulturchef kallat dagboken en hink med skit är ett tecken på att alla inte håller sig med riktigt lika dubbla måttstockar som Carl-Johan Malmberg. Eller också beror det bara på att Norén kallat Maria Schottenius "unken och lögnaktig", medan han eventuellt inte sagt något elakt alls om Malmberg. Jag har inte läst boken än, så det senare vet jag tyvärr inte.

4 kommentarer:

Jessika sa...

Alla DN Kultur verkar ju ha kreverat fullständigt. Schottenius skulle ha tejpat igen munnen med dubbla lager tesa-tejp och avstått från att bli intervjuad. Särskilt trovärdiga gör de inte sig själva.

Jakob sa...

Var inne igår på IMDB:s personforum för Amy Winehouse (de har forum för alla som har kommit med och fått någon slags credit för en film/tv-sänding) några timmar efter att r'n'b-stjärnan varit inne för en liten utfrågning hos Londonpolisen, en episod som kunde ses på BBC. På forumet finns en amerikansk degskalle som oavbrutet deklarerar att hon är en nerknarkad hora, en psykopatfitta, våldsverkare och musikalisk katastrof; förmodligen har han enbart hört "Rehab". Han har hållit på i månader, skrivit typ 20 inlägg om Amy om dagen, svarar på alla andras inlägg med hot och förolämpningar och säger sig driva samma slags "hata Amy"-kampanj på Facebook.

Folk har lustiga fritidsintressen ibland, den här killen uppträder som om han klivit raka vägen ur "Kaos är granne med Gud".

johan sa...

-en hink med skit...
det var fanimej ord och inga visor det... :)

Martin sa...

Elin Alvemark utnämner Leif Zern till "en billig strippa" utan att ens ha läst något av boken han recenserade (och antagligen utan att ha tänkt igenom vad bok-och teaterkritik går ut på). Moget.